Felhívás szállító partnereink részére

A koronavírus járvány kapcsán a Debreceni Egyetem kancellárja a Debreceni Egyetem veszélyhelyzetben történő működtetését biztosító intézkedésekről utasításban rendelkezett. A dolgozóink védelme és az egyetem működtetési biztonsága megtartása érdekében a szokásos ügymenettől eltérő rendelkezések lépnek életbe.

Egyetemünk és Partnereink dolgozóinak védelme érdekében a szállítói számlák megküldését elektronikus úton, az alábbi e-mail elérhetőségeken biztosítjuk:

  • Klinikai Központ:
  • Kenézy Gyula Egyetemi Kórház:
  • Agrárkutatóintézet és Tangazdaság: 
  • minden más esetben, vagy ha a beazonosítást nem tudja a partner elvégezni:

Kérjük, hogy lehetőség szerint ne küldje papíralapon, postai úton a számlát. Tekintettel arra, hogy a Kancellária elektronikus ügyintézésre, elektronikus ügyirat-továbbításra áll át, a papíralapon beküldött számlák feldolgozásában és kifizetésében időbeli csúszásra számíthat, így kérjük, az elektronikus megküldést részesítsék előnyben.

A fentiektől eltérően, az e-mailen megküldött kézi számlákat az iratmegőrzési szabályok szerint eredetiben, postai úton is továbbítani szükséges.

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 177. § alapján a - nem elektronikus - számla aláírása nem kötelező, így aláírás nélküli számlát is elfogadunk.

A Debreceni Egyetem nagy mennyiségű gazdaságai eseményei okán kérjük, csatoljon a számla mögé minden olyan dokumentumot - a gazdasági esemény jellegétől függően - ami az Ön rendelkezésére áll. (pl. megrendelés, szerződés, teljesítésigazolás, szállítólevél, stb.).

 

Együttműködésüket köszönjük!